Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Eblida - Proposta BUEL sobre llibres ucraïnesos

19 setembre 2022

Ara que, s’estan completant els acords sobre els Fons Estructurals i d’Inversió Europeus (ESIF), una oportunitat molt gran i rica per a les biblioteques europees de formar part dels plans nacionals de desenvolupament. Si tu, la teva associació de biblioteques o institució, vols respondre eficaçment i participar en el programa ESIF des dels seus inicis, el moment d’actuar és ara.

EBLIDA veu el seu paper no només com a divulgador d’informació, sinó també com a agent d’estimulació proactiva d’idees. Estem preparats per ser socis en qualsevol projecte que vulgueu proposar. I aquí teniu la primera de les nostres idees, la proposta BUEL, que idealment es podria recolzar en un marc Interreg. BUEL se centra en la comunitat ucraïnesa que ha escapat de la guerra i ara s’ha establert als països europeus. Tingueu en compte que el suport als migrants és una qüestió transversal als EIE i, en particular, al Fons Social Europeu+.

BUEL proposa una manera sòlida, sostenible i eficaç de difondre els llibres ucraïnesos mitjançant la transferència digital i, si és el cas, activitats d’impressió local sota demanda. Els detalls de la proposta es troben en aquest document. Els socis identificats a la proposta -UPBA (Associació Ucraïnesa d’Editors i Llibreters) i NBD Biblion (proveïdor holandès de llibres electrònics)- ja han mostrat interès en aquesta iniciativa.

Per a qualsevol informació relacionada amb els ESIF o BUEL i per a sol·licituds de participació en les vostres iniciatives poseu-vos en contacte amb EBLIDA

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org