Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Formulari de petició del servei de correu electrònic

Els membres del Col·legi poden gaudir d’una nova eina de comunicació, que són les noves adreces professionals personalitzades: nom.cognom@cobdc.org.

Per obtenir una adreça professional personalitzada només cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació i en un termini de 24 hores ens posarem en contacte amb tu per donar-te totes les dades de la teva nova adreça.

.

DADES PERSONALS

.

CONDICIONS DEL SERVEI

 

Descripció del servei

El servei de correu COBDC permet a l’usuari tenir una adreça de correu electrònic, allotjada en un servidor propietat del COBDC en la qual podrà rebre correu i enviar-lo a altres usuaris de correu electrònic, sigui quin sigui el seu servidor. L’usuari podrà accedir al seu correu a través de webmail o descarregant-se els missatges a través del servidor pop3. Addicionalment, l’usuari disposarà de diferents eines per gestionar els seus missatges: personalització de la visualització dels missatges rebuts o enviats, filtres de correu, etc.

 

Ús del servei

L’usuari es compromet a utilitzar el servei de correu electrònic facilitat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (endavant COBDC) sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets del COBDC o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents.

Es prohibeix expressament l’ús del servei de correu del COBDC per a l’enviament indiscriminat de publicitat (Spam).

 

Seguretat

L’usuari és el responsable de mantenir la confidencialitat de les contrasenyes associades al seu compte de correu electrònic. En conseqüència, l’usuari accepta ser l’únic responsable davant del COBDC en relació a totes les activitats realitzades amb el seu correu electrònic. Si l’usuari detecta qualsevol ús no autoritzat de la seva contrasenya o del seu correu electrònic, haurà de notificar-ho immediatament a COBDC enviant un missatge a l’adreça correu@cobdc.org.

El COBDC adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions que es produeixin mitjançant el web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris. El COBDC, tot i que posa tots els mitjans disponibles per evitar-ho, no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus, i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes al COBDC, de retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del COBDC.

 

Disponibilitat i continuïtat del servei

El COBDC no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del servei de correu electrònic i de la resta dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del servei de correu electrònic i de la resta dels seus serveis.

El COBDC es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, l’oferta del servei de correu electrònic i de la resta dels seus serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-los.

 

Legislació aplicable i resolució de conflictes

Les parts accepten com a legislació rectora del present contracte, l’espanyola, i es someten per a la resolució de qualsevol litigui que es pogués derivar del mateix, als Jutjats i Tribunals de Barcelona Capital.

0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org