Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

II Fòrum de reflexió de FESABID

13 gener 2022

El 2021, es van establir les bases de l’Observatori de Defensa de la Professió com a projecte estratègic i col·laboratiu entre les Associacions i Col·legis professionals membres de la Federació per conèixer la situació de la defensa de la professió. Al mateix temps, es van rebre un gran nombre de peticions/denúncies i sol·licituds d’acció davant de situacions anòmales en relació a convocatòries de places, ocupació de llocs de treball, contractacions, etc.

Davant d’aquesta situació, des de FESABID es considera que cal una conversa oberta en què, a més de la nostra visió, puguem incorporar altres veus d’agents clau en tot el ventall de temes que aquesta qüestió desplega. marc de treball de cooperació i col·laboració entre FESABID i les Associacions i Col·legis professionals membres. Després d’un any d’activitat, la Professionalització del Sector és un tema clau sobre el qual reflexionar conjuntament amb els agents relacionats amb l’exercici de la professió, a causa de la situació desigual existent en els marcs normatius i legals, a les diferents visions i la orientació futura de la gestió dels serveis d’informació i documentació.


Aquest Fòrum no pretén ser un espai de discussió on cada assistent presenti i defensi els seus interessos personals o els del col·lectiu que representa. El que pretenem és reflexionar sobre la situació en què es troben i es poden arribar a trobar els serveis d’informació i documentació (públics i privats) amb una mirada àmplia i amb perspectiva de futur.

El dimarts 18 de gener, assistirem al Fòrum amb la intenció de compartir la nostra visió i trobar eines comunes per enfortir i defensar la professió.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org