Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Inscripció per exercir de perit judicial

3 desembre 2021

El Departament de Justícia ha començat el procés d’actualització de les llistes de perits disposats a actuar davant els òrgans judicials, tant en el cas de la llista que preveu la Llei d’Enjudiciament Civil, com la dels perits que estan disposats a actuar en els supòsits i condicions de l’Ordre JUS/419/2009 relativa al pagament de peritatges a càrrec del Departament de Justícia.


La inscripció del/la col·legiat/da com a perit és totalment voluntària i es requereix que el/la professional tingui la disponibilitat necessària per tal de, si són cridats per un òrgan judicial i tenen els coneixements adequats a l’objecte de dictamen, puguin acceptar-ne el càrrec.


L’actuació del Col·legi només es limita a l’elaboració i lliurament d’aquesta llista a petició del Departament de Justícia i, per tant, no intervé en les designacions dels perits, ja que aquesta tasca correspon als òrgans jurisdiccionals.


A partir d’ara, i fins al proper 28 de desembre, els/les col·legiats/des que us vulgueu inscriure ho podreu fer omplint un formulari que el Col·legi us enviarà per correu electrònic quan ens feu saber, escrivint a cobdc@cobdc.org, el vostre interès a formar part d’aquesta llista de perits judicials per al 2022. Trobareu més informació sobre els/les pèrits judicials clicant aquí.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org