Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Invitació a participar a l'Open Science Retreat

14 gener 2022

Us fem arribar una noticia sobre l’ Open Science Retreat que se celebrarà virtualment del 15 al 16 de febrer de 2022, dedicat al tema Infraestructures i eines de ciència oberta sostenibles i fiables.

Amb l’Open Science Retreat, la ZBW [2] vol reunir els partidaris internacionals de la Ciència Oberta de diferents grups d’interès.
Durant dues tardes seguides, l’objectiu és aprofundir en els temes que ens interessen a tots.

L’objectiu d’aquest retir és discutir aspectes (tècnics, finançament, compromís comunitari) dels models d’èxit i sostenibles per a les infraestructures i eines de Ciència Oberta, i crear un mapa virtual corresponent.

Sou un defensor de la ciència oberta i us agradaria intercanviar les vostres experiències i idees amb un grup de 30 entusiastes internacionals de la ciència oberta de diferents dominis?

Aleshores, sol·liciteu aquí de manera gratuïta aquest esdeveniment de networking únic. Aquesta vegada també us convidem a enviar voluntàriament una declaració d’impuls de tres minuts amb la vostra sol·licitud: seleccionarem una bona combinació d’afirmacions que els enviants puguin presentar durant el retir.

El termini de presentació de sol·licituds és el 28 de gener de 2022.

L’Open Science Retreat és un esdeveniment interactiu. S’espera que els participants es comprometin a contribuir activament durant tot el retir. El nombre de participants és limitat i la selecció és equilibrada pel que fa als diferents grups d’interès.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org