Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Ja ets pots inscriure a les 15es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

22 desembre 2017

15esjcobdc17

A partir d’avui ja es poden adquirir, a través de La botiga del web del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya, les entrades per accedir a les 15es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació que tindran lloc el 10 i 11 de maig de 2018 al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb el lema de les Jornades, «Diversitat de BiDes», volem posar sobre la taula tot allò que compartim com a experts i, a la vegada, tot allò que ens fa únics i diferents entre nosaltres. Tres eixos temàtics marcaran les sessions de les Jornades: innovadorssingulars i gestors.

El programa tracta temes tan diversos com ho són els professionals: biblioteca pública, biblioteques escolars, titulacions, administració pública, biblioteques universitàries, màrqueting, eines socials, comunicacions, experiències i pòsters, entre d’altres.

Pots beneficiar-te de diversos descomptes si compres la teva entrada amb antelació.

Us hi esperem!

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org