Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Jaume Vilarrubí, jurat dels premis del Saló del Còmic 2018

16 març 2018

Els premis de 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que són votats pels professionals del còmic, tenen com a objectiu la promoció i el reconeixement dels nostres autors i autores, a la vegada que donen suport a labor dels editors que hi aposten. Els guardons també volen mostrar la riquesa i diversitat del còmic que es publica a Espanya, sense oblidar els nostres joves valors i els fanzines. En suma, volen ser un reconeixement a les millors publicacions fetes a l’Estat el 2017.

El jurat d’enguany està format per Josep Maria Martín Saurí (Gran Premi del Saló del Còmic 2017), Elisa McCausland (Colectivo de Autoras de Cómic), Anna Abella (periodista d’El Periódico de Catalunya), Pepe Gálvez (Asociación de Críticos y Divulgadores de Cómics), Ferran Velasco (llibreter especialitzat i president de la Zona Cómic de CEGAL), Jaume Vilarrubí (Grup Biblioteca i Còmic del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya) i Antoni Guiral (crític, editor, guionista d’historieta i comissari d’exposicions del  36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona).

Més informació: 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org