Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Jornada Bibliomanga 2023

4 desembre 2023

Divendres passat vàrem celebrar la segona Jornada Bibliomanga a la biblioteca Josep Janés de l’Hospitalet. Va ser una matí ple de novetats prèvies al Saló Manga Barcelona. 

Vàrem poder comptar amb la presència de tres autors de Manga en català: Fidel de Tovar, Miriam Bonastre i Joan Cano que, moderats per  Anna González Pavón, ens van explicar les seves creacions.

Després d’aquesta taula rodona vàrem donar pas a diverses editorials que publiquen Manga en català perquè ens posessin al dia de les novetats que estaven publicant.  Les editorials presents van ser Norma Editorial, Ooso Còmics, Planeta Còmics i Panini.

Finalment i per acabar la Jornada, l’Alejo Correa de Ramen para dos ens va fer una llista extensa de es novetats que trobaríem al Saló Manga Barcelona.

Agraïm als autors i a les editorials presents, a la biblioteca Josep Janés les facilitats donades i al Serveis de Biblioteques de la Generalitat el suport que ha fet possible aquesta segona edició.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org