Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Jornades de Patrimoni Gràfic 2023

15 juny 2023

Les Primeres Jornades de Patrimoni Gràfic estan organitzades conjuntament per la Biblioteca de Catalunya, el Museu Nacional d’Art de  Catalunya i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. Aquestes tres institucions públiques conserven i donen accés a les seves col·leccions gràfiques, integrades per diferents tipologies de documentació (dibuixos, gravats, estampes, cartells, mapes…), les quals constitueixen un testimoni singular i rellevant de la història, la cultura i les manifestacions artístiques de Catalunya.

Les Jornades de Patrimoni Gràfic volen ser un espai de trobada per als professionals que treballen diàriament amb aquest tipus de documentació a institucions públiques i privades, i que actualment no disposen d’un fòrum específic en el qual, periòdicament, puguin compartir experiències, identificar mancances i crear complicitats.

Aquesta primera edició vol ser la carta de presentació al sector de les jornades, que neixen amb la voluntat de tenir continuïtat cada dos anys i poder abordar així tots els aspectes vinculats amb la conservació, tractament i difusió de les col·leccions gràfiques.

Les Jornades, que tindran lloc aquest 15 i 16 de juny,  són d’accés lliure i gratuït, només cal inscriure’s des de la web de la BC.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org