Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

MetLib Conference 2023

4 gener 2023

Per primera vegada des del 1982, se celebrarà a Amèrica Llatina la Conferència de Biblioteques Metropolitanes (MetLIb) de l’IFLA els dies 2 al 4 d’octubre de 2023, a Buenos Aires, Argentina, una de les principals metròpolis culturals d’occident i excapital Iberoamericana de la Cultura.

MetLib, la Secció de Biblioteques Metropolitanes de la IFLA, està orientada a les ciutats amb més de 400.000 habitants. El tema d’aquest any serà “Biblioteques participatives, inclusives i sostenibles per al futur”. Les biblioteques metropolitanes poden exercir una funció important ajudant a abordar aquests temes, reunint les persones i assistint-les en l’exercici dels seus drets.

Participeu-hi i compartiu les vostres experiències o, poseu-vos en contacte amb la comunitat global de biblioteques metropolitanes de tot el món. A més, tindrem l’oportunitat d’experimentar la vida cultural vibrant de Buenos Aires, les seves biblioteques, teatres, centres culturals, museus i molt més.

Trobareu més informació en la pàgina web del MetLib 2023.

 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org