Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Nova publicació del GT Gestió de la Informació en Ciències de la Salut GICS del COBDC

3 març 2015

Us presentem una nova publicació disponible per aquells professionals interessats en la gestió de la informació en el sector de les Ciències de la Salut. El llibre és un recull dels articles publicats al blog del Grup de Treball GICS del Col·legi, durant els anys 2013 i 2014, en commemoració del seu 10è aniversari. També documenta altres activitats que es van portar a terme a la Jornada «10 anys de Gestió de la Informació en Ciències de la Salut GICS».

Els continguts dels posts, ordenats per data de publicació, desenvolupen els temes que en aquests moments es consideren més rellevants en la nostra professió. També hi podem trobar les estadístiques d’accés, que permeten informar de les matèries que, segurament, marcaran els objectius de les nostres responsabilitats en els propers anys envers la comunitat professional en general i el sector de ciències de la salut en particular.

Però per sobre de tot, aquesta publicació està dedicada a agrair als autors de tots els articles la seva predisposició i generositat compartint amb tots nosaltres els seus coneixements i experiències com a experts. Sense la seva col·laboració i professionalitat no hauria estat possible recopilar tota aquesta informació tan útil, d’extraordinària qualitat , d’ampli interès i de marcada innovació.

Es pot consultar a: https://www.dropbox.com/s/h1mydpm3el9kiwq/10-aniversario-GICS.pdf?dl=0

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org