Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Presentació del Manifest IFLA/UNESCO sobre Biblioteques Públiques

2 novembre 2022

Arriba el dia de presentació de la traducció al català del nou Manifest IFLA/UNESCO 2022  que renova la missió de les biblioteques públiques que esdevenen centres referents de primer ordre que vetllen per l’educació, l’accés a la informació i a la cultura, el foment de la pau així com el benestar de les persones i de les comunitats en un nou context global, social i tecnològic.

Us esperem el proper 21 de novembre, a les 10 h, a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. L’acte és d’accés lliure fins a completar l’aforament (245 persones). Cal fer la reserva de la plaça a través d’aquest formulari

L’acte començarà amb la benvinguda per part de la Carme Galve, directora de la Biblioteca Jaume Fuster i membre de Standing Commitee of Metropolitan Libraries IFLA i de Francesc Xavier González, president de COBDC i de FESABID. Comptarà amb les intervencions d’Ulrike Krass, sots directora de les Biblioteques de Friburg i membre de la Public Libraries Section d’IFLA, i de Xianhong Hu, responsable de programes de Comunicació i Informació de la UNESCO.

Hi intervindrà també Ester Omella, Cap de l’Oficina de Programació i Qualitat en Diputació de Barcelona, membre del Comité Permanent de la Secció de Biblioteques Públiques de l’IFLA i membre del Comité de Implantació del nou Manifest Biblioteca Pública IFLA/Unesco 2022.

Després de la presentació dels continguts del Manifest, tindrà lloc una taula rodona, moderada per Jordi Pascual, coordinador de UCLG Committee on Culture, amb el títol “La Biblioteca Pública i el drets culturals. Com el nou Manifest 2022 pot esdevenir una eina de posicionament”, amb la participació de Laura Fraile Vicente, periodista i educadora social, del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, d’Irene Prades, directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa i de Marta Puig, directora de la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa.

L’acte acabarà amb la presentació de la Caixa d’Eines associada al Manifest.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org