Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Publicada la traducció al català de la 2a edició revisada de les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar

17 gener 2019

El COBDC ha publicat la traducció al català de la segona edició revisada de les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar, projecte dut a terme en col·laboració amb el Departament de Cultura i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta nova edició ha estat desenvolupada per donar suport als professionals que treballen en biblioteques escolars així com als gestors dels centres educatius en la seva feina de garantir que tot l’alumnat i professorat tingui accés a programes i serveis efectius de biblioteca escolar, proveïts per personal bibliotecari qualificat.

Les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar són el resultat del treball dels membres del comitè Permanent de l’IFLA Section of School Libraries i del Comitè Executiu de la International Association of School Librarianship (IASL), així com d’altres membres de la comunitat internacional de biblioteca escolar, que han compartit els seus coneixements i passió pel projecte.

Arran de la publicació d’aquesta segona edició de les Directrius, el COBDC, en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat sessions formatives en l’esperit i recomanacions de les Directrius adreçades als responsables de les biblioteques dels centres d’ensenyament del Departament d’Educació. Les sessions es faran durant la segona quinzena de gener a cada una de les seus territorials del Departament (Girona, Lleida, Manresa, Tarragona, Mataró, Sabadell, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona), per tal d’arribar a totes i tots els professionals de Catalunya i seran dirigides per membres del Grup de Treball de biblioteca escolar del COBDC.

Tots els centres educatius dependents del Departament d’Ensenyament i totes les biblioteques públiques de Catalunya rebran un exemplar de les Directrius.

Podeu accedir al text complet aquí o adquirir-ne un exemplar a la nostra botiga virtual.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org