Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Publicat l'Item 69 dedicat a Biblioteques escolars i serveis per a infants i joves

1 desembre 2020

S’acaba de publicar el número 69 de la revista Item, dedicat a Biblioteques escolars i serveis per a infants i joves.

És ben coneguda per tothom la mala situació de les biblioteques escolars a casa nostra (agreujada per l’actual crisi sanitària) i la necessitat creixent d’articular serveis destinats al públic més jove en aquestes i altres biblioteques. De fet, al Document hem anat seguint aquest escenari durant tots aquests mesos.

Per aquesta raó, el Consell Editorial ha volgut oferir el punt de vista dels professionals sobre aquests temes i recollir una selecció de bones pràctiques dutes a terme en el nostre entorn geogràfic més immediat.

El Consell Editorial ha intentat oferir un exemple de la diversitat d’iniciatives en la seva selecció i ha volgut destacar-ne les que expliquen la col·laboració entre les biblioteques escolars, els centres educatius i les biblioteques públiques dels seus respectius municipis.

Esperem que els articles i experiències seleccionats per a aquest número puguin donar una visió àmplia i diversa de les biblioteques escolars i dels serveis per a joves i infants, tant a casa nostra com a l’estranger, com també presentar projectes i iniciatives que resultin innovadors i aplicables en altres centres. En definitiva, que contribueixin a augurar un camí de clara millora d’aquests serveis.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org