Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Realitat Virtual: experiències a les biblioteques de salut

5 abril 2023

El dia 20 d’abril de 2023, de 10.30 a 14.00 hores, tindrà lloc a la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert, el taller Realitat Virtual: experiències a les biblioteques de salut.

Taller per a professionals del sector de la salut per tal d’identificar productes, rols i oportunitats d’intervenció mitjançant la Realitat Virtual dins dels centres i/o serveis d’informació de ciències de la salut. Donarem a conèixer activitats de Realitat Virtual amb la participació de la biblioteca com a agent actiu.

La sessió serà presencial i tindrà una part teòrica i una de pràctica en la què es farà ús d’ulleres de Realitat Virtual.

 

 • Ponència a càrrec de Mireia Arnedo, gestora de projectes del Vall d’Hebron Centre de Simulació Clínica Avançada. Direcció de Docència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
 • Taula rodona amb Anna Bertran, cap de Formació de l’Àrea d’Infermeria de la Mútua de Terrassa, Conxi Caro, bibliotecària de la Fundació Mútua de Terrassa, Laura Buguñà, coordinadora d’Innovació de la Fundació Mútua de Terrassa.
 • Pràctica amb ulleres de Realitat Virtual.

Podeu inscriure-us des d’aquest enllaç

Organitzat pel Grup de treball de Gestió de la Informació en Ciències de la Salut (GICS)

No es tindrà accés sense inscripció prèvia, aforament limitat.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org