Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Recull bibliogràfic per a oposicions

15 maig 2023

El CRAI Biblioteca d’Informació i Mitjans Audiovisuals de la Universitat de Barcelona ha elaborat una selecció de documents per a processos d’oposicions d’arxius i biblioteques realitzada amb la col·laboració del professorat de la Facultat de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals.

 

En aquesta bibliografia es poden trobar llibres de les següents temàtiques: gestió de la col·lecció, catalogació, biblioteques universitàries, biblioteques públiques, serveis als usuaris, cerca i ús d’informació, aspectes legals de la informació, metodologia de la recerca, preservació i conservació, gestió d’unitats d’informació, gestió de les xarxes socials, temaris d’oposicions i, per últim, una recopilació d’enllaços webs a novetats bibliogràfiques, blogs, butlletins professionals, revistes catalanes i bases de dades.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org