Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Resum de la Trobada d'intercanvi d'experiències amb les biblioteques de la demarcació de Lleida 2019

7 juny 2019

El passat dia 1 d’abril de 2019, dins el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Mollerussa, va tenir lloc la Trobada d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques professionals. Enguany, l’eix temàtic triat va ser el de les visites amb autors a les biblioteques: formats i reflexions. L’esdeveniment va estar organitzat per la Central de Biblioteques de Lleida, el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i el Grup de Treball de Biblioteques Infantils i Juvenils del COBDC (BibBotó).

De les 10h i fins a les 11:30h, els assistents van gaudir escoltant la presentació de les següents experiències:

 • Visites d’autors, caramboles per escurçar les distàncies. A càrrec de Sara Vendrell i Elisenda Valls, bibliotecàries de la Biblioteca Comarcal Josep Finestres de Cervera.
 • Jornades d’animació lectora: trobades amb autors gràcies a una suma d’esforços. A càrrec d’Ester Barniol, directora de la Biblioteca Carles Morató de Solsona.
 • 5è llegeix, una experiència lectora a nivell de ciutat. A càrrec de Marta Martí, bibliotecària infantil de la Biblioteca Central de Terrassa.
 • El projecte The Power of pictures. A càrrec de Mar Zendrera, Editorial Joventut.
 • Lectura del manifest enviat per l’il·lustrador Tàssies.

Podeu llegir el resum complet al blog del GT BibBotó.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org