Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Salvem la Biblioteca Catalana de l'Alguer!

2 juny 2022

La Plataforma per la Llengua ha iniciat una campanya per recollir donatius destinats a modernitzar l’estructura de la Biblioteca Catalana de l’Alguer, millorar-ne el servei i crear xarxes socials per difondre’n l’activitat amb l’objectiu que pugui tornar a convertir-se en el punt de reunió, de coneixença i d’estudi que sempre ha estat per als algueresos. Aquest biblioteca és la única en tota Itàlia dedicada a obres en català i va ser fundada el 1988 però, des de 2014, ha reduït la seva activitat per la manca de finançament.

L’edifici actual no té les condicions adients per recuperar la seva activitat i per això, amb els diners que es recaptin, s’eliminaran les barreres arquitectòniques, es renovaran les instal·lacions, se’n millorarà la il·luminació i la climatització per a la cura dels llibres i es tornarà a oferir un espai de trobada per a la llengua i la cultura catalana a l’Alguer.

Us deixem l’enllaç al web de la Plataforma per la Llengua on hi trobareu  més informació i podreu fer el vostre donatiu.

.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org