Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Seminari d'experiències'20

5 novembre 2020

Des de la nova junta del COBDC volem comunicar-vos algunes novetats al voltant de les 16es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació. Com sabeu, el confinament arran la pandèmia va fer que s’haguessin de posposar sine die, ja que estaven planificades per a dur-les a terme el mes de maig d’enguany.

Malgrat que el futur segueix sent més incert i imprevisible que mai, la nova Junta 2020-2024 hem cregut necessari i innegociable respectar l’esforç i el temps que molts professionals vau dedicar a presentar experiències, pòsters o comunicacions i, per tant, hem transformat les #16JCID en un Seminari d’Experiències.

Estem treballant per confirmar-vos la data i la programació i esperem que en molt breu us podrem informar.

Totes les comunicacions, experiències i pòsters acceptats seran recollits a la web que el COBDC habilitarà específicament i on també s’adjuntarà la gravació de les diferents presentacions de pòsters, taules rodones i debats que estaran disponibles a través del canal de Youtube del COBDC.

No ha estat fàcil deixar un espai relacional com són les Jornades en mans de la virtualitat però la situació ens ha obligat. Desitgem que, malgrat sigui en línia, ens puguem veure en el Seminari d’Experiències per així saludar-nos, debatre i, sobretot, mostrar l’energia i força del nostre col·lectiu que és i ha de continuar sent imprescindible en aquests temps de pandèmia.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org