Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Assessoria laboral i jurídica

NECESSITES ORIENTACIÓ LABORAL?

El Servei d’Orientació Laboral vol ajudar als membres del Col·legi a definir la seva carrera professional, tot analitzant les possibilitats existents al sector o creant-ne de noves.

Si us cal assessorament per a:

 • Revisar i actualitzar el vostre CV
 • Analitzar el mercat laboral i les vies de treball existents
 • Crear noves oportunitats laborals (emprenedoria, etc.)

El Servei d’Orientació Laboral us proporciona el suport i la informació necessària per resoldre totes aquestes qüestions. Podeu demanar hora o fer arribar la vostra consulta a través del correu electrònic de Secretaria.

Tant si busques la teva primera feina com si ets un professional amb experiència, el Col·legi et vol ajudar a trobar feina. Si estàs interessat i vols rebre les ofertes de feina posa’t en contacte amb Secretaria.

Tarifes professionals. El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de la Catalunya no està facultat per publicar propostes d’honoraris professionals en estar prohibit de forma expressa per l’article 14 de la Llei 25/2009, de 22 de desembre, de modificació de diverses lleis per a la seva adaptació a la Llei sobre el lliure accés a les activitats de serveis i el seu exercici (B.O.E de 23 de desembre del 2009), coneguda com a Llei Òmnibus. Aquesta norma ha modificat la Llei de Col·legis professionals, estipulant expressament la prohibició que els Col·legis estableixin no solament barems orientatius, sinó qualsevol altra orientació, recomanació, directriu, norma o regla sobre honoraris professionals.

NECESSITES ORIENTACIÓ JURÍDICA O FISCAL?

El servei d’assessoria jurídica del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya té com a objectiu orientar i ajudar, directa o indirectament, a tots els seus membres en les qüestions legals que es plantegin en l’exercici de la professió.

Si us cal assessorament per a:

 • realitzar contractes de treball
 • arrendar serveis
 • establir relacions amb les diverses administracions
 • resoldre problemes derivats del lliure exercici de la professió

L’assessoria jurídica del Col·legi us proporciona el suport i la informació necessària per resoldre totes aquestes qüestions.

Per demanar hora a l’advocat cal que ens envieu un correu electrònic a Secretaria. La primera visita és gratuïta per a les persones col·legiades.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org