Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Borsa de treball

El Servei de Borsa de Treball del Col·legi té com a objectiu difondre totes les ofertes de treball que ens arriben, així com intentar obrir nous mercats de treball per a fer-nos més presents en altres professions.

Com ho fem?

Cerquem ofertes de feina que poden ser d’interès o rellevants per a les persones professionals del nostre àmbit. Fem una cerca prou general com per tenir totes aquelles ofertes d’interès sense descartar-ne cap per motius de sou, titulació, experiència, etc. perquè creiem que l’objectiu és que la borsa de treball sigui el més extensa possible i que sigui la pròpia persona col·legiada qui descarti aquelles ofertes que no siguin del seu interès.

Recollim les ofertes públiques per trobar les adients per als nostres membres.

S’hi accedeix a través de la intranet, un accés restringit a membres del COBDC. Us recordem que també podeu utilitzar  de forma gratuïta el Servei d’Orientació Laboral. 

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org