Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Borsa de treball

El Servei de Borsa de Treball del Col·legi té com a objectiu difondre totes les ofertes de treball que ens arriben, així com intentar obrir nous mercats de treball per a fer-nos més presents en altres professions.

Com ho fem?

Cerquem ofertes de feina que poden ser d’interès o rellevants per a les persones professionals del nostre àmbit. Fem una cerca prou general com per tenir totes aquelles ofertes d’interès sense descartar-ne cap per motius de sou, titulació, experiència, etc. perquè creiem que l’objectiu és que la borsa de treball sigui el més extensa possible i que sigui la pròpia persona col·legiada qui descarti aquelles ofertes que no siguin del seu interès.

Recollim les ofertes públiques per trobar les adients per als nostres membres.

S’hi accedeix a través de la intranet, un accés restringit a membres del COBDC. Us recordem que també podeu utilitzar  de forma gratuïta el Servei d’Orientació Laboral. 

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org