Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Sobre diaris i revistes a l’Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura

11 abril 2024

Les membres del Grup de Treball de Publicacions en Sèrie del COBDC Meritxell Albet, Mònica Gonzàlez, Gemma Nández i Marta Perpiñán han participat en l’elaboració del nou número de la publicació Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura, amb la redacció de l’article “Diaris i revistes: panoràmica editorial i d’audiències a Catalunya (2018-2022)”.

El document treballat ens ofereix una visió general dels diaris i revistes publicats o distribuïts a Catalunya durant aquest període que comprèn cinc anys, mostrant les dades d’audiència i de difusió de les revistes i diaris més rellevants i permet observar la situació de les publicacions tant en paper com en digital. Acompanyant les dades i la seva interpretació, s’esmenten els principals aspectes que han afectat al sector, entre els quals destaquem els efectes causats per la COVID-19.

Consulteu el text al Vol. 8 (2023). Esperem que sigui d’interès i utilitat per a tots i totes les professionals!

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org