Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Sobre les gestions COBDC al voltant de la reivindicació a l'equiparació de les bibliotecàries com a tècniques superiors en l'Administració catalana

8 abril 2024

Avui hem enviat una carta oberta als col·legiats i col·legiades sobre les gestions del COBDC respecte a la qüestió de la reivindicació de l’harmonització de l’escala professional de les diplomades bibliotecàries de l’Administració pública catalana.

La reivindicació consisteix a sol·licitar a l’Administració catalana que reguli la creació dins del cos superior facultatiu, grup A, subgrup A1, d’una escala en Biblioteconomia de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Als següents enllaços trobareu:

La carta del President F. Xavier González-Cuadra

L’avantprojecte de llei de l’ocupació pública catalana.

Les al·legacions presentades pel Col·legi

Com conclou el President del COBDC a la seva carta:

Igualment seguirem amatents i alerta, com fins ara, en la defensa de les professionals perquè el proper Executi català reprengui i entomi la iniciativa legislativa en aquest sentit per millorar la situació de les professionals que realitzen un dels serveis més (i millor) valorats per la ciutadania.

Som conscients que és una qüestió llargament reivindicada, i que genera certa preocupació -i el lògic enuig per la no resolució o per la inexistència d’horitzons clars de resolució- però cal tenir present que és una qüestió que interpel·la a molts agents i institucions, i que no sempre és fàcil transmetre l’estat i l’esdevenir de la qüestió sense dades o coneixements clars que aportar.

F. Xavier González-Cuadra

President COBDC

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org