Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Trobades internacionals per aquest 2022

28 gener 2022

En els proper mesos hi ha programades dues trobades internacionals 

Una és la 9a. conferència internacional de ciència oberta, que tindrà lloc de forma virtual del 8 al 10 de març de 2022.

La Open Science Conference 2022 està dedicada al moviment de la ciència oberta i ofereix un fòrum únic per a investigadors, bibliotecaris, professionals, proveïdors d’infraestructures, responsables polítics i altres parts interessades importants per discutir els últims i futurs desenvolupaments de la ciència oberta.

La conferència ofereix informació sobre innovacions tant pràctiques com tècniques que serveixen per a la implementació de pràctiques obertes, així com els desenvolupaments actuals i pioners en el moviment global de la ciència oberta.

Les inscripcions ja estan obertes

Trobareu més informació i el programa a https://www.open-science-conference.eu/

D’altra banda,  les biblioteques de la Universitat de Koç organitzen la Setmana Internacional del Personal de la Biblioteca a Istanbul, del 9 al 13 de maig de 2021.

Aquest esdeveniment reuneix personal professional de les biblioteques amb antecedents variats que treballa a universitats o altres biblioteques orientades a la recerca amb interès a compartir idees i treballar en xarxa amb els seus companys.

El tema principal de la Setmana Internacional d’Estudi de Biblioteques d’enguany és “Construir el futur”. Biblioteconomia i Ciències de la Informació és un sector clau que contribueix al desenvolupament de les idees i projectes futurs. Tenir un impacte en el futur requereix múltiples consideracions sobre diversos temes. Durant aquesta setmana, entre tots investigarem aquestes consideracions i analitzarem els següents subtemes; innovació, associació i sostenibilitat.

Per sol·licitar el programa, registreu-vos aquí.

Si necessiteu informació addicional, contacteu  a través del correu electrònic: Intllibweek@ku.edu.tr

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org