Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Victòria de l’associacionisme professional davant l'Acord GOV/148/2024

21 juny 2024

El passat 18 de juny es va publicar l’esmena a l’Acord GOV/148/2024, d’11 de juny, sobre els requisits de titulació per a l’accés a les escales dels cossos de personal funcionari de titulació superior, de diplomatura, tècnic d’especialistes i auxiliar tècnic de la Generalitat de Catalunya.

El nou text recull:

A l’annex, apartat 2. Titulacions d’accés a les escales del cos de diplomatura (grup A, subgrup A2); lletra b) Professions no regulades, en relació amb l’escala de biblioteconomia, queda redactat de la manera següent:

 

“Biblioteconomia. Titulació universitària oficial de grau en: informació i documentació, diplomatura en biblioteconomia i documentació o llicenciatura en documentació.”

 

Una victòria pel nostre col·lectiu. La pressió de l’associacionisme professional és imprescindible per mantenir la qualitat de la professió.

 

“La conclusió, o allò que un s’emporta, d’una crisi com aquesta és que el veritable antídot contra les amenaces a la professió bibliotecària és la unió de tots els agents implicats: professionals + associacions + acadèmia + administracions amb mirada lúcida”  F. Xavier González, president del COBDC.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org