Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

100 anys de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació

19 març 2015

El 2015 és un any de celebració per al nostre sector, ja que coincideixen molts esdeveniments que ens fan sentir orgullosos de la nostra professió. Si fa uns dies us presentàvem la web oficial de l’Any de les Biblioteques, avui us volem recordar el centenari de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació. I és que 100 anys donen molt de sí per conèixer tot el que ha passat en aquests estudis universitaris i per extensió en el nostre àmbit professional.

Estem segurs que molts dels lectors del Document han estudiat en aquesta facultat en alguna de les diverses ubicacions a què ha estat vinculada: Universitat Industrial, Casa dels Canonges, Recinte de la Maternitat, o a la més actual, al costat de Sants-Estació. A part de la sortida professional pròpiament bibliotecària, el vessant més modern d’aquests estudis ha proporcionat també facetes professionals vinculades a les tecnologies o a la gestió d’equipaments, per exemple.

Us recomanem que visiteu la web del centenari, on trobareu les seccions: cronologia, notícies, exposició i congrés.

També us convidem a deixar el vostre testimoni sobre la vostra experiència com a alumnes i/o professors.

Més informació a Twitter #CentenariBiD i @FBiD_UB

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org