Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

17% més de biblioteques públiques convidades a participar i adquirir monografies a la 37a edició de la Setmana del Llibre en Català

10 setembre 2019

102 biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya podran adquirir llibres a la Setmana del Llibre en Català. El pressupost destinat a aquest fi és de 500€ a cadascuna, sumant així un total de 51.000€, amb què podran adquirir algunes de les darreres novetats que s’exposaran aquests dies.

D’altra banda, els i les professionals de les biblioteques són convidats a assistir al taller i la presentació de Poetry Slam, una iniciativa de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, que té l’objectiu de dinamitzar la lectura dins de la comunitat.

En paral·lel, la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i Biblioteques de Barcelona organitzaran durant tota la Setmana un seguit d’activitats de foment de la lectura per al públic familiar i adult.

La presència de les biblioteques públiques a la Setmana és possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i patrocinis privats.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org