Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

2a Viquimarató comarcal Bages-Berguedà-Moianès

26 setembre 2016

Des de fa un temps les biblioteques s’estan convertint en col·laboradores per nodrir de continguts la Viquipèdia, ja sigui amb els seus propis mitjans o actuant com a suport per als viquipedistes que introdueixen continguts a l’enciclopèdia. Per això ja hi ha una llista ben llarga de biblioteques a Catalunya que participen al projecte: Bibliowikis.

Demà 27 de setembre tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Gironella una Viquimarató. Aquesta serà la segona edició organitzada per les Biblioteques Públiques del Bages-Berguedà-Moianès amb la col.laboració d’Amical Viquipedia.

L’horari és al matí de 10 a 14 h. i com en l’anterior marató, les biblioteques participants contribuiran a crear, ampliar i millorar coneixements de la Viquipèdia, introduint articles de contingut local sobre les nostres comarques. En aquesta ocasió faran aportacions sobre patrimoni monumental local.

Per ampliar informació es pot consultar la següent entrada de la Viquipedia.

Imatge: Biblioteca Gironella (Barcelona)

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org