Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

33è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

26 abril 2017

Data: Del 2 al 14 de maig
Lloc: Teatre L’Amistat de Mollerussa.
Inscripcions: gratuïtes
Descripció: ClijCAT (Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil) i l’Ajuntament de Mollerussa tornen a organitzar aquest Saló amb un programa ple d’activitats, com exposicions, sessions de contes, presentacions de llibres, concerts, espectacles teatrals i maratons de lectura. D’aquest, destaquem:

Clubs de lectura infantils i juvenils”, a càrrec del Grup de Treball BibBotó. Anatomia, dissecció i intercanvi d’experiències amb les biblioteques de la demarcació de Lleida.

Entre les exposicions preparades, destaquen la “Selecció 2016” de l’equip de la revista Faristol, “Visca la revolució!” amb llibres amb personatges que decideixen revolucionar-se o “Pippi Langstrump il·lustrada” on els alumnes de l’escola de la Dona de la Diputació de Barcelona, presenten la seva mirada particular d’aquest clàssic.
A més a més, es podrà assistir al XIII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, semifinal de les terres de Lleida. Durant les visites escolars, els infants i joves assistents podran conèixer un escriptor o il·lustrador, com Ignasi Blanch, Mercè Canals o Jaume Copons.
Podeu consultar el programa en PDF.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org