Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Entrevista als representants del COBDC

19 setembre 2022

El Periòdico de Catalunya ha publicat avui una  entrevista amb el president i la vicepresidenta del Col·legi, Francesc Xavier González, i Carme Galve, en relació a la notícia del començament de les obres de construcció de la Biblioteca Provincial de Barcelona (també anomenada Biblioteca Pública de l’Estat de Barcelona o Biblioteca Central Urbana, segons quina sigui l’administració pública que en parla). 

Els representants del COBDC han volgut destacar la importància de la col·lecció i de les funcions socials d’una biblioteca, més que no pas de les activitats extrabibliotecàries i més enllà de que pugui esdevenir un centre cultural de gran magnitud. 

En l‘article d’El periòdico també hi trobareu les opinions dels diferents representants de les administracions públiques implicades: Maria José Galve,  directora general de Libro y Fomento de la Lectura del  Ministrerio de Cultura, Josep Vives, director general de Promoció Cultural i Biblioteques de la Generalitat, i Jordi Martí,  Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org