Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Acte de donació del fons documental del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG) a l'Arxiu Històric de la Ciutat

15 març 2017

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), fundat a Girona l’any 1919, va néixer amb l’objectiu de fomentar l’excursionisme i altres aspectes recreatius i culturals. És la primera entitat de Catalunya dedicada a l’esport amateur i una de les que té més nombre de socis.

A finals de febrer, va tenir lloc l’acte de donació del fons documental del GEiEG, format per 122 capses d’arxiu, 23 carpetes de gran format i 4 caixes de documentació hemerogràfica, gràfica, fotogràfica i audiovisual. La documentació, datada entre els anys 1920 i 2016, consta de les memòries anuals, butlletins mensuals, cartells, vídeos i 65 capses d’arxiu amb positius fotogràfics i 2 capses amb negatius i diapositives.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha manifestat que «l’Arxiu Històric de la Ciutat és el millor lloc per tenir protegit el patrimoni documental de l’associació».

Fotografia: Ajuntament de Girona

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org