Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Actualització del web Library Buildings in Europe

14 juliol 2020

La xarxa europea LIBER compta amb un grup d’arquitectes anomenat LIBER Library Architecture Group (LIBER LAG), que disposa d’un portal on trobareu informació per a professionals que s’enfronten al repte de construir una nova biblioteca o reformar-ne o ampliar-ne una d’existent.

Es tracta del Library Buildings in Europe, que recentment s’ha actualitzat amb nous equipaments, com és el cas de dues biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona: la Biblioteca La Ginesta de Begues i la Biblioteca Montserrat Abelló de Barcelona.

El portal inclou fitxes per a cada biblioteca on es poden consultar dades bàsiques i uns textos explicatius. Així mateix, permet fer cerques per filtres (països, superfícies, anys, tipologia, punts de lectura…), per geolocalització (navegant pel plànol) o per temàtica (etiquetes), amb una opció de cerca per fotografies innovadora.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org