Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Alma: la nova plataforma de serveis bibliotecaris del CSUC

30 setembre 2020

Aquest estiu el CSUC va seleccionar la plataforma de serveis bibliotecaris Alma, d’Ex Libris, per a la renovació de l’actual sistema de gestió bibliotecària que afecta a diverses universitats catalanes (UB, UAB, UPC, UPF, UOC, Ramon Llull, UdG, UdL, URV i UVic), la Biblioteca de Catalunya i el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

Alma és un servei basat completament en el núvol, que facilita la gestió dels materials impresos, electrònics i digitals en una sola interfície, i inclou l’eina Primo per a la cerca i descobriment dels recursos. El fan servir diversos consorcis europeus i americans per millorar els serveis orientats a l’usuari, la col·laboració i la compartició de recursos.

A mitjan setembre es va celebrar la primera reunió per treballar la fase d’implementació, on es va delimitar el calendari, les fases i passos d’implementació, els objectius, l’organització, els equips i l’estructura del projecte i els canals de comunicació.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org