Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

BiblioLab Ciència-Ciutat Saludable: projecte de cocreació de la Diputació de Barcelona i l’Institut de Salut Global de Barcelona

14 març 2019

BiblioLab Ciència-Ciutat Saludable és un projecte de cocreació organitzat per l’Institut de Salut Global de Barcelona, centre impulsat per ”la Caixa”, i tres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona (Sagrada Família de Barcelona, Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts i la Biblioteca de Martorell). La iniciativa ofereix, del mes de gener a juny, un total de vint tallers a joves d’aquests municipis per tal que generin nou coneixement en salut urbana.

Aquestes activitats, supervisades per professionals, inclouen tres tipus de tallers. D’una banda, tallers de ciència ciutadana sobre salut, contaminació i mobilitat per a escoles i instituts, que els permetrà realitzar un estudi sobre la contaminació atmosfèrica (mesurament, hipòtesis, metodologia, recopilació de dades i resultats). De l’altra, tallers de caire artístic que, per mitjà de les tècniques de brainstorming, la il·lustració i el collage, miraran d’evidenciar nous models de ciutat i de transport. Per finalitzar, també es realitzaran tallers de participació ciutadana, com el taller de COCREA de la Cooperativa NUSOS, i un taller de ciència ciutadana, a càrrec del Centre de Regulació Genòmica.

El 12 de juny se celebrarà l’acte de cloenda del Bibliolab Ciència-Ciutat Saludable, que tindrà lloc a la Biblioteca Sagrada Família.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org