Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Biblioteca Armand Cardona Torrandell (Vilanova i la Geltrú) projecte finalista de la sisena edició del premi Biblioteca pública i compromís social

18 juny 2020

S’acaben de fer públic el guanyador, accèssit i finalistes de la sisena edició del premi «Biblioteca pública y compromiso social», al qual es van presentar 10 projectes.

El premi al millor projecte ha estat: «Te haré de la vida un cuento» de la Biblioteca Municipal Pedro de Lorenzo, de Soto del Real (Madrid).

L’accèssit ha estat per: «Más allá de los libros, más allá de las fronteras: la biblioteca Ricardo León y los 17 ODS» de la Biblioteca Municipal Ricardo Leon, de Galapagar (Madrid).

Entre els tres projectes finalistes hi ha «Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual» de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, de Vilanova i la Geltrú.

Aquests són els altres projectes finalistes:

 • «El placer de la lectura. Un libro como una casa» de la Casa de la lectura Biblioteca Municipal de Segovia.
 • «Salud mental para todos» de la Biblioteca Pública de San Javier (Múrcia).

Podeu veure la resolució del Jurat i els membres que l’integren a:
https://fundacionbibliotecasocial.org/content/uploads/2020/03/Acta_Premi_VI-Ed_cat.pdf

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org