Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les biblioteques i els arxius en el Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona

21 gener 2019

Cada any, la Diputació de Barcelona elabora un catàleg de serveis, que defineix com «un dels instruments vertebradors de la cooperació local», que «es presenta com el recull, ordenat i sistematitzat, del conjunt de recursos que aquesta corporació posa a disposició dels seus destinataris: els governs locals de la demarcació de Barcelona».

Entre les diverses propostes que s’hi han proposat hi podem trobar accions de dos tipus. D’una banda, accions genèriques que poden servir per a qualsevol entitat i, en conseqüència, per a qualsevol unitat d’informació; i d’altra, accions més específiques destinades concretament a biblioteques i arxius. Tot seguit, us fem una pinzellada de les primeres i us mostrem totes les incloses en les segones.

Recordeu que el vostre municipi pot demanar aquestes ajudes. Per tant, si penseu que poden ser interessants per a la vostra unitat d’informació, feu-ne la pertinent difusió a qui correspongui.

a) Genèriques

b) Biblioteques i arxius

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org