Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les biblioteques i els arxius a la Resolució SLT/133/2021, de 22 de gener

26 gener 2021

Amb la Resolució SLT/133/2021, de 22 de gener, publicada al DOGC, es mantenen les limitacions en la prestació dels serveis de les biblioteques des del dia 25 de gener i fins a les 00.00 h del dia 8 de febrer de 2021. Aquí teniu les consideracions a tenir en compte per a biblioteques i arxius segons el DOGC i que s’han publicat al perfil de les @bibliotequescat:

Els arxius, les biblioteques, els museus, les sales d’exposicions, les galeries d’art i els centres de creació i arts visuals romanen oberts i limiten l’aforament al 50% de l’autoritzat.

En cap cas, en aquests espais es poden organitzar altres activitats culturals amb assistència de públic.

Es podran dur a terme els serveis habituals de les biblioteques amb una limitació del 50% de la capacitat màxima en condicions normals: servei de préstec i retorn de documents, accés directe a les col·leccions, ús de les sales de lectura i estudi, ús dels ordinadors, etc.

No es podran realitzar activitats culturals amb assistència de públic (sí activitats virtuals).

Per tal de continuar garantint la seguretat dels serveis de les biblioteques es mantenen les mesures recollides en el document «Plans de represa del sector cultural: Biblioteques» de juliol de 2020.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org