Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Biblioteques i arxius a l'aplicació Vibra, on descobrireu l’oferta cultural de Catalunya

22 gener 2020

Al Document us hem parlat en diverses ocasions sobre apps que són rellevants per a les persones que treballen en el nostre sector: llibres, biblioteques, lectura fàcil, etc.

Avui us comentem una nova aplicació que acaba de presentar la Generalitat de Catalunya i que serà d’interès per aquelles persones que valoren diversos vessants de la cultura: exposicions d’art i fotografia, conferències, recitals de música, etc. Es tracta de l’app Vibra.

Es pot descarregar per a dispositius Android i iOS. Permet cercar per paraula clau al camp «Què vols cercar?», per comarca a «On vols cercar?», per període de temps, àmbits temàtics i categories.

[huge_it_gallery id=”8″]

Tot i que no permet cercar per l’organitzador de l’activitat (nom o tipologia), gràcies a la cerca per paraula clau s’hi poden trobar activitats organitzades per biblioteques i arxius. Cal matisar, però, que en el segon cas els resultats de la cerca no són tan precisos.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org