Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Les biblioteques públiques de la Diputació de Barcelona es comprometen amb l’ODS

20 juny 2019

Al llarg dels darrers anys, al Document us hem parlat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la seva vinculació amb les biblioteques a través de diverses campanyes i iniciatives. Per descomptat, la implicació més destacada en el nostre sector és la que ha dut a terme la Federació Internacional d’Associacions i Institucions Bibliotecàries (IFLA). A més a més, aquesta relació va ser el tema central de l’editorial del mes d’octubre del 2017: Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i les biblioteques.

Aquest mes de juny, la Diputació de Barcelona ha editat un cartell per a les biblioteques públiques amb l’objectiu de posar de manifest la feina que duen a terme aquests equipaments amb els ODS.

El material adapta una proposta original elaborada per l’IFLA, en què es difonen els disset objectius i, a més, incorpora el web de referència de la Diputació de Barcelona en aquesta matèria.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org