Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

BNEscolar: el portal educatiu de la Biblioteca Nacional de España i Red.es

25 juliol 2019

La BNE ha engegat una nova iniciativa adreçada a professors i estudiants preuniversitaris, posant una especial atenció en els últims nivells d’Educació Primària i Secundària: el portal BNEscolar. El web proporciona continguts digitals elaborats a partir del fons documental de la Biblioteca Digital Hispánica. El projecte, desenvolupat per la BNE i Red.es, està emmarcat en el BNElab, espai on es concentra la nova estratègia digital de la BNE.

L’objectiu d’aquest portal és fomentar l’accés i la reutilització dels recursos digitals de la BNE, mostrant a la comunitat educativa de parla hispana fórmules i metodologies que permetin crear nous continguts per a la seva aplicació docent.

BNEscolar disposa de cercador, objectes d’aprenentatge, tallers, vídeos i desafiaments interactius. Així mateix, permet crear un apartat personal per al professorat, que els permetrà organitzar els seus recursos i crear-ne col·leccions.

Aquesta iniciativa se suma a la llista de projectes desenvolupats per la BNE en pro de l‘obertura i reutilització del patrimoni cultural, com comunidad.bne.es o ChefBNE.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org