Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Campanya d’IFLA: The 10 minute library advocate

29 gener 2019

Durant aquests dies, l’IFLA ha engegat una campanya anomenada «The 10 minute library advocate», que té com a objectiu aconseguir que els i les professionals de les biblioteques expliquin de forma clara i convincent com les biblioteques milloren la vida quotidiana de les persones.

Per això, s’ha creat la figura de l’advocate o defensor de la biblioteca, i cada setmana es donen una sèrie consells sobre com es pot aconseguir aquesta fita. Una mostra dels consells seria aquesta:

1. Organitzeu els vostres propis arguments
2. Agafeu un tros de paper (o el vostre telèfon o ordinador) i penseu en tres coses diferents que la vostra biblioteca realitza i que beneficia les persones.
3. Assegureu-vos que aquestes propostes són fets que realment importen a les persones. Penseu: què fa que la vostra biblioteca sigui especial o útil?
4. Una vegada que hàgiu escrit les vostres idees, recordeu-les. Si ho voleu, podeu provar de defensar els vostres arguments amb un amic o col·lega, o compartir-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #EveryLibrarianAnAdvocate

Més informació a IFLA i al hashtag de Twitter #EveryLibrarianAnAdvocate

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org