Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Coneix José Manuel Rodríguez Uribes, nou Ministre de Cultura i Esport

13 gener 2020

José Manuel Rodríguez Uribes (@jmrdezuribes) ha estat nomenat per Pedro Sánchez ministre de Cultura y Deporte del primer govern de coalició de l’Estat espanyol en la seva història recent, en substitució de José Guirao.

Nascut el 1968, no té experiència ni vinculació amb el món de la cultura, ja que és llicenciat en Dret per la Universitat de València. El seu perfil professional inclou càrrecs com a professor titular de Filosofia del Dret i director de l’Instituto de Derechos Humanos Bartolomé de las Casas a la Universidad Carlos III de Madrid. Així mateix, també ha estat vinculat a la Dirección General de Apoyo a Víctimas del Terrorismo com a director general (2006-2011).

Les seves línies de recerca i publicacions abasten la filosofia del dret, drets fonamentals, història del pensament jurídic i polític, opinió pública, formalisme jurídic i constitucionalisme.

Fotografia: Víctor Sainz (El País)

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org