Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Es crea la Comissió de Lectura Pública i Biblioteques de l'Aran

25 novembre 2019

Com us vam comentar al març d’enguany al Document, s’estan potenciant les biblioteques a l’Aran a través de diverses accions. Avui us comentem una noticia que segueix aquesta línia: la creació de la Comissió de Lectura Pública i Biblioteques de l’Aran.

Aquesta novetat ha estat el resultat de la primera trobada entre el Govern del Conselh, l’Ajuntament de Vielha i Mijaran i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Entre les assistents hi van participar la vicesíndica d’Aran, Maria Vergés; la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa; el cap del Servei de Biblioteques, Josep Vives, el director territorial de Cultura de Lleida, Miquel A. Cullerès; i la cap de la Central de Biblioteques de Lleida, Nati Moncasí.

La Comissió de Lectura Pública i Biblioteques de l’Aran està formada per representants del Conselh Generau d’Aran; l’Ajuntament de Vielha i Mijaran, com a gestor de la Biblioteca General de Vielha; el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, així com representants de l’àmbit educatiu. L’objectiu és fomentar la lectura i la presència de l’aranès al conjunt de les biblioteques públiques catalanes.

Fotografia: Generalitat de Catalunya

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org