Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Creació del Consell de la Mancomunitat Cultural

5 març 2019

Ahir es va presentar el Consell de la Mancomunitat Cultural, un òrgan de cooperació que té com a objectiu compartir informació i coordinar polítiques culturals entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les quatre diputacions.

Aquest Consell, del qual s’està parlant des de novembre del 2018, té set funcions:
a) Intercanviar la informació referent a les polítiques culturals que afectin la relació entre el departament competent en matèria de cultura i les diputacions.

b) Elaborar un pla de cooperació cultural que inclogui els projectes i programes, i les corresponents línies d’actuació en polítiques culturals.

c) Fer el seguiment i l’avaluació del pla de cooperació esmentat en l’anterior apartat.

d) Proposar criteris de coordinació entre les actuacions de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i les diputacions en polítiques culturals.

e) Crear i impulsar grups de treball tècnics, de caràcter específic, per a l’estudi i anàlisi de les diferents línies d’actuació en l’àmbit de la política cultural.

f) Estudiar i analitzar prèviament els projectes de disposicions de caràcter general que impulsi el departament competent en matèria de cultura quan sigui preceptiu l’informe de la Comissió de Govern Local.

g) Informar sobre les qüestions que plantegin els diferents temes de cooperació, així com resoldre els dubtes o discrepàncies que es puguin produir en l’aplicació específica d’acords genèrics.

Més informació sobre el Consell al web de la Generalitat i a la nota de premsa de l’acte de presentació.

Fotografia: Generalitat de Catalunya

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org