Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Crodoc, la cronologia de la documentació espanyola

30 juny 2017

La revista El profesional de la información en col·laboració amb Kronosdoc presenta el projecte participatiu, en versió beta, Crodoc, Cronología de la Documentación Española. L’objectiu és recollir les principals dades i fites del nostre àmbit, amb la participació de tots els professionals.

Aquesta participació és clau per aconseguir la recollida de dades del camp de la biblioteconomia, la documentació, l’arxivística, la comunicació i d’altres relacionades amb les ciències de la informació. S’hi pot contribuir a través d’un formulari, amb informació sobre fets, persones i institucions, ben documentada i contrastada. Abans de publicar-les, les contribucions seran revisades pel Comitè Editorial, format, entre d’altres persones, per Ernest Abadal, Lluís Anglada, Tomàs Baiget o Assumpció Estivill.

El projecte compta amb extensa bibliografia, que pot ser consultada. A més, s’hi poden fer cerques per dècades o anys, o acotades a persones, institucions, títol, regió o país.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org