Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona

20 gener 2021

El Dipòsit Digital de la Universitat de Barcelona (UB) «recull les publicacions digitals en accés obert derivades de l’activitat docent, investigadora i institucional del professorat i d’altres membres de la comunitat universitària».

És un recurs molt útil per conèixer novetats d’una temàtica, publicades per especialistes en la matèria. En el nostre sector, un exemple afegit a finals del 2020 és el material següent:

Digitalització dels fons: Què implica, com es pot fer? Presentació del CRAI a la sessió virtual sobre digitalització organitzada pel CSUC el 4 de novembre.

El repositori es pot consultar per comunitats (Dades, Docència, Institucional, Mediateca, Programari, Recerca, Tesis Doctorals i Treballs de l’alumnat), col·leccions i per camps (data de publicació, autor, títol i matèria). Està creat amb el suport del programari lliure DSpace.

Així mateix, facilita la recepció dels nous recursos afegits a través de RSS.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org