Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Documentalistes, bibliotecàries, gestores de la informació i arxiveres al Cercador d'expertes del ICD

30 novembre 2017

Actualment hi ha 737 dones inscrites al Cercador d’expertes de l’Institut Català de les Dones (ICD). Com us vam comentar fa uns mesos, hi havia una manca de perfils professionals del nostre sector, degut, en part, a la falta de categories laborals. Al març d’enguany, només hi havia l’opció de donar-se d’alta al cercador com a documentalista.

Per aquest motiu, el Col·legi va demanar a l’ICD la possibilitat d’ampliar aquestes categories i afegir-hi a les bibliotecàries, les gestores de la informació i les arxiveres. Avui volem confirmar-vos que aquestes opcions ja són viables. De fet, si cerqueu per perfils, hi consten:
– 9 bibliotecàries
– 27 documentalistes
– 8 gestores de la informació
– 2 arxiveres

icd1117
El COBDC agraeix a l’ICD la feina realitzada per facilitar a les professionals del sector afegir-se a aquest Cercador d’expertes.

Us animem a donar-vos-hi d’alta, afegint-hi la categoria professional que més s’adeqüi al vostre perfil. Quan sigui revisat i acceptat, rebreu un correu electrònic confirmant-vos la implementació.

Compartir

Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Compartició en email
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buitTorna a la botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org