Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Efemèrides i celebracions per al 2016: una eina per a activitats i publicacions

4 desembre 2015

Si aquest 2015 ha estat ple d’activitats per commemorar diverses celebracions del nostre sector gràcies a l’Any de les Biblioteques, el proper any 2016 estarà plegat d’efemèrides que us podran servir per programar activitats (clubs de lectura, xerrades, tallers, etc.) i a editar publicacions diverses (punts de llibre, guies de lectura, etc.). A continuació us enumerem les que estan vinculades a la literatura, però n’hi ha moltes més en altres àrees:

Anys: Any Ramon Llull.
Naixements: centenari de Roald Dahl, bicentenari de Charlotte Brönte, 125 anys de Beatrix Potter, 100 anys Camilo José Cela.
Defuncions: 400 anys de la mort de Cervantes i de Shakespeare, 125 anys de Herman Melville, 100 anys de Jack London, Rubén Darío y Henry James, 75 anys de James Joyce.

Si esteu interessats en la literatura infantil i juvenil, us recomanem la recopilació d’efemèrides que ha realitzat la Biblioteca Xavier Benguerel de Barcelona.

Estàs preparant alguna activitat sobre alguns d’aquests personatges a la teva unitat d’informació? Explica’ns-ho en els comentaris.

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org