Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

El Crai de la UB present al programa Universo Iker dedicat al Cas Scala

2 maig 2016

El CRAI Biblioteca Pavelló de la República de la UB disposa de fons tan diversos que, més enllà de la comunitat educativa, poden interessar a usuaris i investigadors de perfils ben diferents. Aquest és el cas de la visita que hi va fer l’equip tècnic del programa de televisió Cuarto milenio, que dirigeix el periodista Iker Jiménez, per gravar la introducció d’un reportatge sobre el «Cas Scala», amb la participació de Jesús Sánchez Tenedor, investigador responsable del documental que emetrà la cadena Cuatro.

Scala Barcelona va ser un restaurant-espectacle que el 1978 va patir un atemptat terrorista en què van morir quatre treballadors. El «Cas Scala» remet tant al sumari processal com al procés d’investigació obert arran d’aquest atemptat que mai s’ha acabat d’aclarir i es va emetre ahir.

En el canal de Youtube del CRAI Biblioteca Pavelló de la República de la UB podeu veure un vídeo que recull alguns detalls de la consulta de la documentació que aquest centre conserva sobre el «Cas Scala».

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Estem de vacances. Tornem l'1 de setembre.