Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya

Encara hi ets a temps! Participa a les 14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació

23 abril 2015

El proper any celebrarem les 14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació, un espai d’intercanvi i aprenentatge que reuneix un ampli ventall de professionals de diversos àmbits de la gestió del coneixement, les biblioteques, l’administració i els serveis electrònics, patrimoni, centres de documentació especialitzats o TIC, amb la mateixa inquietud per compartir experiències i coneixements, per aprendre i opinar, amb un objectiu comú final d’impulsar i millorar la nostra professió, que afronta el repte d’adaptar-se a les noves realitats tecnològiques i del mercat laboral (veure edicions anteriors).

En aquesta 14a edició volem apropar-nos especialment a les necessitats dels professionals. Per això, aquest any proposem unes Jornades dividides en quatre eixos temàtics que vertebren el programa, eixos que així mateix són transversals i criden a tots els àmbits de participació:

 • Evoluciona: continguts digitals, noves tecnologies, nous perfils professionals…
 • Especialitza’t: accessibilitat, biblioteca infantil, serveis d’informació en àmbit especialitzat…
 • Col·labora i difon: open science, open data, xarxes socials, projectes col·laboratius..
 • Inspira’t: bones pràctiques, emprenedoria, branding…

Per facilitar que tots els professionals que estiguin interessats en presentar una comunicació tinguin temps suficient, el COBDC ha allargat el termini fins el 30 de maig de 2015.

Podeu consultar els requisits que es valoraran dels resums i dels pòsters aquí.

Envieu la vostra proposta a l’adreça de correu electrònic 14jornades@cobdc.org, indicant a l’assumpte «proposta de comunicació».

El Comitè Assessor de les 14es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació avaluarà les propostes, tenint en compte l’adequació del tema tractat al context actual i de les Jornades, l’originalitat de la contribució i la qualitat formal i dels continguts proposats.

Més informació a:

Secretaria Tècnica de les Jornades
Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya
Carrer de la Ribera 8, pral. 08003 Barcelona
Telf. 93 319 76 75
14jornades@cobdc.org
www.cobdc.org

Compartir

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
0
  0
  La teva cistella
  La teva cistella està buidaTorna a la Botiga
  Parlem!
  1
  En què et podem ajudar?
  El xat del COBDC
  Recorda que el nostre horari d’atenció és de dilluns a dijous de 10.00h. a 14.00h. i de 15.00h. a 18.00h., i els divendres de 10.00h. a 14.00h. Fora d’aquest horari podeu escriure a cobdc@cobdc.org